top of page
Post: Blog2 Post
BFI Lýsing - Storm lítil (470 x 140 px).png
BFI Lýsing - Storm lítil (470 x 140 px) (1).png

ARKTISK KOMMANDO | Nýggjan ovasta

Updated: Sep 5, 2023

Arktisk Kommando: Generalmajor Søren Andersen har overtaget styringen fra brigadegeneral Poul Primdahl, og i denne uge ankommer førstnævnte til Færøerne for første gang.

”Arktisk Kommandos opgaver på Færøerne spænder bredt fra overvågning og suverænitetshævdelse til bortsprængning af ammunition og fiskeriinspektion. Jeg ser frem til at blive introduceret til disse og mange flere opgaver, når jeg med mellemrum vil besøge Færøerne og vores enheder i området,” siger generalmajor Søren Andersen.

Under sit første besøg på Færøerne skal Søren Andersen besøge Forbindelseselement Færøerne i Tórshavn, hvor medarbejderne fra Arktisk Kommando til dagligt holder til. Ligeledes skal chefen for Arktisk Kommando hilse på samarbejdspartnere fra Færøerne – herunder Rigsombudsmanden.


”Jeg er glad for at være blevet chef for Arktisk Kommando, og det er min hensigt at komme på besøg på Færøerne ofte for at vedligeholde gode relationer, og for at jeg bedre kan lære befolkningen og kulturen at kende,” - slutter Søren Andersen

Ud over at holde kontakt til de færøske samarbejdspartnere og holde dem orienteret om militære aktiviteter, står Arktisk Kommandos Forbindelseselement Færøerne blandt andet også for at koordinere aktiviteter omkring Færøerne med det militære hovedkvarter i Nuuk, overvåge skibstrafikken, støtte med ammunitionsrydning og lave fiskeriinspektioner.

 

Trýst á knøttin og melda teg til okkara tíðindabræv


Logo
Logo
Logo


Kelda: Arktisk Kommando

Fylg Facebook #'s:

Fylg LinkedIn #'s:

0 comments

Comments


  LES GREIN

BFI Lýsing - Storm lítil (470 x 140 px).png
BFI Lýsing - Storm lítil (470 x 140 px) (1).png
bottom of page